Tejszínes-joghurtos gyümölcssaláta
2007.04.18. 22:19
Tejszínes-joghurtos gyümölcssaláta
Hozzávalók 4 személyre:
- 10 dkg magozott meggy
- 10 dkg magozott cseresznye
- 10 dkg erdei gyümölcs
- 10 dkg barackbefőtt
- 1 db ananász (lehet konzerv is)
- 1 db kivi
- 1 db alma
- 1 db narancs
- 10 dkg porcukor
- 2 dl tejszín
- 3 dl joghurt
- 1 csomag hidegen kikeverhető pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- tejszínhab
A barackbefőttet, az ananászt, a kivit, az almát és a narancsot felkockázzuk, majd a többi gyümölccsel egy tálba tesszük. Megszórjuk a porcukorral, és alaposan összekeverjük.
A tejszínből kemény habot verünk, hozzáadjuk a joghurtot, a pudingport és a vaníliás cukrot. Beleforgatjuk a gyümölcskeveréket.
Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
|