|
Csicseribors salta mrvnysajttal
2007.04.18. 22:27
Csicseribors salta mrvnysajttal
Hozzvalk 4 szemlyre:
- 25 dkg csicseribors
- 4 db paradicsom
- 2 fej vrshagyma
- 20 dkg mrvnysajt
- 3 db kzepes csemegeuborka
- 5 dkg olvabogy
- 2 evkanl trkonyecet
- 1 dl olvaolaj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor kakukkf
- 1-2 babrlevl
- s
- bors
A csicseriborst egy jszakra vzbe ztatjuk, majd kakukkfves, babrleveles, ss vzben puhra fzzk.
A darabolt csemegeuborkt, a szeletelt vrshagymt s egy csokor petrezselymet sszeturmixoljuk 1 dl olajjal, 2 evkanl trkonyecettel s kevs sval.
A paradicsomot felcikkezzk, a mr kihlt csicseriborshoz adjuk, s hozzreszeltjk a mrvnysajtot. Szzuk, borsozzuk, majd sszekeverjk a mrtssal, s megszrjuk olvabogyval.
|